Hoppa till sidans innehåll

Restriktioner släpps från den 29 sept

16 SEP 2021 11:41
Som tidigare rapporterats i media och från Riksidrottsförbundet så släpper regeringen på samtliga deltagarbegränsningar för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster från den 29 sept.
  • Skapad: 16 SEP 2021 11:41

Det är ett otroligt glädjande besked för idrottsrörelsen och i synnerhet Taekwondorörelsen att regeringen gör bedömningen att det är lämpligt att släppa på samtliga deltagarbegränsningar den 29 sept. Svensk Taekwondo har tagit stort ansvar under pandemin med inställda träningar och tävlingar eller annorlunda tränings- och tävlingsupplägg. Höstens arrangörer har också tagit en stor ekonomisk risk när de erbjöd sig att arrangera tävlingar både inom WT och ITF taekwondo. Det tackar vi givetvis dem för och hoppas ekonomin runt arrangemangen ska återgå till det normala nu när publiken får välkomnas in. 

Pandemin är fortsatt inte över och för dig som upplever symtom så ska du rådfråga 1177 eller med närmsta vårdcentral hur du ska förhålla dig till andra och bete dig ute i samhället. 

Beskedet innebär att samtliga arrangemang från den 29 sept inte nödvändigtvis behöver följa de särskilda föreskrifter ens grenförbund tagit fram för att begränsa smittspridningen i samband med tävling. För mer och specifik information så ber vi dig rådfråga med tävlingsarrangören för vad som gäller på deras tävling. 

Fram till den 29 sept gäller fortsatt nuvarande restriktioner och deltagarbegränsningar om max 300st i sittande publik med visst avstånd mellan gästerna. 

Skribent: Sammi Kaidi
E-post: This is a mailto link

Svenska Taekwondounionen

Svenska ITF Förbundet

Riksidrottsförbundet

Svenska Taekwondoförbundet är en del av svensk idrott.

SISU Idrottsutbildarna

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.

Tillsammans för fler i rörelse

Vaccinera klubben

World Taekwondo

International Taekwon-Do Federation

Hitta oss på sociala medier
.
Svenska Taekwondoförbundet Facebook...Svenska Taekwondoförbundet Instagram

Postadress:
Svenska Taekwondoförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996514
E-post: kansli@swetaekwondo....