Distrikt Öst har fått sin första kvinnliga ordförande vald

apr 26, 2023 | Nyheter

Under onsdagen den 19 april bjöd Svenska Taekwondoförbundet distrikt Öst in till distriktsstämma utifrån den nya distriktsordningen som börjat gälla från 2021 och valde sin första kvinnliga ordförande Lora Timany – Stort grattis till förtroendet Lora. 

Vid distriktsstämman skulle det bland annat behandlas justeringar i styrelsens verksamhetsplan och val till olika förtroendeposter. Lars Wiberg hade sedan tidigare aviserat att han inte stod på omval som distriktsordförande efter antal år av förtjänstfullt arbete för distriktet. Lora Timany kandiderade som distriktsordförande och blev sedermera vald. 

Mötet ägde rum fysiskt på Bosön, Stockholm under mötesledning av förbundsordförande Sammi Kaidi. 

Styrelsen för Svenska Taekwondoförbundet distrikt Öst ser ut enligt följande: 

Distriktsordförande: Lora Timany
Distriktsledamöter: Michael Brännback, Noak Alami, Arto Alahäivälä och Christina Sundbäck