Förbundsstämma 5 maj

apr 7, 2024 | Nyheter

Kära medlemmar i Svenska Taekwondoförbundet,

Det är med en blandning av stolthet och en känsla av vemod som jag vänder mig till er idag. Ett nytt kapitel stundar för vårt älskade förbund och jag vill ta tillfället i akt att bjuda in er till en viktig händelse: vår kommande förbundsstämma den 5 maj i Stockholm.

Som ni säkert redan vet har jag, efter noggranna överväganden, beslutat att inte kandidera för omval som förbundsordförande. Det har varit en ära och ett privilegium att få tjäna er i denna roll sedan 2020. Under min tid har vi stött på utmaningar och prövningar, men också sett en otrolig potential för svensk taekwondo.

Vi har kämpat och vi har vuxit tillsammans. Nu är tiden inne för mig att lämna över stafettpinnen till en ny ordförande, en person som kan leda förbundet vidare in i nästa fas av utvecklingen. Jag är övertygad om att vi har en stabilare grund att stå på och att den kommande förbundsstämman kommer vara avgörande för fortsatt framgång.

Förslagen som ska behandlas på stämman är av stor betydelse för vår gemensamma framtid. Implementeringen av överenskommelsen mellan förbundet och grenförbunden, reformeringen av distrikten för en mer lokal närvaro och motion kring kod för demokratisk styrning är några ärenden som kommer att påverka oss alla.

Jag uppmanar er att delta aktivt i förbundsstämman och vara med och påverka besluten som kommer att forma vår väg framåt. Tillsammans kan vi säkerställa att Svenska Taekwondoförbundet fortsätter att vara en stark och inkluderande organisation som arbetar för våra medlemmars bästa.

För att underlätta ert deltagande och för att ni ska kunna delta fullt ut, vill jag påminna er om att anmäla ert deltagande senast måndagen den 8 april. De medlemmar som anmäler sig innan detta datum kommer att erhålla kostnadsfritt boende den 4-5 maj i Stockholm.

Jag kommer att finnas till hands för att stödja den nya ledningen och fortsätta bidra till vårt gemensamma mål. Låt oss tillsammans göra den kommande förbundsstämman till en framgång och fortsätta att stärka svensk taekwondo.

Tack för ert stöd och ert förtroende under min tid som ordförande. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för vår gemensamma passion.

Med vänliga hälsningar,

Sammi Kaidi
Förbundsordförande